ΣΠΑΡΤΗ. Όπως μεταφέρεται αρμοδίως, «…Κατόπιν συνεννόησης με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης στοχεύει να εξυπηρετήσει τους δημότες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα και να συντονίσει ραντεβού για κατ’ οίκον εμβολιασμό».

Έτσι, «…το Κέντρο Κοινότητας μαζί με τους Νοσηλευτές της κοινωνικής δομής του Δήμου, έχουν ήδη ξεκινήσει να ενημερώνουν τους ωφελούμενους από το “Βοήθεια στο Σπίτι”, το “Κέντρο Κοινότητας” και το ΚΑΠΗ και θα παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη προς την κινητή μονάδα εμβολιασμού».

Συμμετοχή στο πρόγραμμα

Οι πολίτες προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία Σπάρτης στο τηλέφωνο 2731022226 εσωτερικό 121,122,123.

Όπως αναφέρεται, «…Ο Δήμος Σπάρτης, στηρίζοντας τη δράση των εμβολιασμών κατ’ οίκον, είναι έτοιμος να διαθέσει εφόσον υπάρξει ανάγκη ένα όχημα και οδηγό προκειμένου να διευκολύνει τους εμβολιασμούς στην περιφέρεια του Δήμου, προστατεύοντας τον ευάλωτο πληθυσμό που επιθυμεί να εμβολιαστεί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις