ΣΠΑΡΤΗ. Κραυγή αγωνίας από τον συμπολίτη μας κ. Εμμανουήλ Φωτιάδη Νεγρεπόντη, συνταξιούχο και πάσχοντα από έμφραγμα και εγκεφαλικό, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες της ιατρού του, κας Δρίβα, που τον παρακολουθεί, στο Νοσοκομείο Σπάρτης…

Πολλοί ασθενείς έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με τον κ. Νεγρεπόντη, αφού με την εφαρμογή του μέτρου αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, στερούνται τη σιγουριά και την αρωγή που τους προσφέρει ο/η γιατρός που τους παρακολουθεί, ο οποίος / η οποία και γνωρίζει σε βάθος την κατάσταση της υγείας τους.

Ο κ. Φωτιάδης Νεγρεπόντης, από τα Πικουλάνικα της Σπάρτης, με θλίψη και τρόμο πληροφορήθηκε πως η καρδιολόγος του στο Νοσοκομείο Σπάρτης η οποία ήταν επιφορτισμένη με την ιατρική του παρακολούθηση, για έμφραγμα και εγκεφαλικό μάλιστα, εξαναγκάστηκε σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού της.

Ο κ. Φωτιάδης Νεγρεπόντης, αισθάνεται να τον «καταδικάζουν», αφού όπως τονίζει, «…στερούμαι την ιατρική παρακολούθηση από μια επιστήμονα που με φροντίζει εδώ και 6 χρόνια. Η σχέση ασθενούς με τον/την θεράποντα ιατρό είναι μεγίστης σημασίας. Με καταδικάζετε και εμένα;».

Αναφέρει σε επιστολή του προς αρμόδιους φορείς και θεσμούς:

«Με πολύ λύπη πληροφορήθηκα ότι η καρδιολόγος μου, κα Δρίβα, στο Νοσοκομείο Σπάρτης βγήκε σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού για Covid-19 μαζί με άλλους ιατρούs και έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που ο καθένας εξυπηρετούσε το σύστημα, τουs ασθενείs με τον δικό του τρόπο και από όσο γνωρίζω με προσωπικέs υπερβάσειs.

Αυτή τη στιγμή στερούμαι την ιατρική παρακολούθηση από μια επιστήμονα που με φροντίζει εδώ και 6 χρόνια από το έμφραγμα και εγκεφαλικό που έπαθα.

Η σχέση ασθενούς με τον/την θεράποντα ιατρό είναι μεγίστης σημασίας.

Με καταδικάζετε και εμένα;

Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά πιστεύω ότι ο εμβολιασμός είναι αποκλειστικό δικαίωμα κάθε ελεύθερου ανθρώπου και μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτόs ο πανικόs εκ μέρουs τηs κυβερνησεωs. Εαν το Covid προέρχεται απο εξωγήινους θα το καταλάβαινα.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορεύσετε σε όλουs αυτούs τουs δηθεν ειδικουs να κάνουν πασαρέλα στα κανάλια και να αποκαλούν ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ψεκασμένους και διάφορα άλλα.

Χάρη σε αυτούs ο κόσμοs δεν θέλει να εμβολιαστεί».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις