ΜΟΛΑΟΙ. Ασύρματο δίκτυο εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από την Τετάρτη (23/11) σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Μολάων, με στόχο «….οι ασθενείς, οι συνοδοί και οι πολίτες που προσέρχονται στη Ν.Μ. Μολάων να έχουν απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο».

Στο ασύρματο δίκτυο, όπως αναφέρθηκε, πρόσβαση έχουν επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, και για θέματα που σχετίζονται με την εργασία τους.

Η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των συνθηκών νοσηλείας αλλά και εργασίας στο Νοσοκομείο.

  • «Ασθενοκεντρικό μοντέλο»

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε για την υιοθέτηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου διοίκησης που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών!», ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός.

Και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μετατροπής της Ν.Μ. Μολάων σε ένα πρότυπο περιφερειακό Νοσοκομείο με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους και ασθενείς της περιοχής την Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας που τους αξίζει. Κάνουμε-και θα κάνουμε-ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις