ΤΡΙΠΟΛΗ. Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/1), το Τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τρίπολης μαζί με την εκπαιδεύτριά τους κ. Τουρλούκη βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς δουλεύει η θεραπευτική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και να μιλήσουν με τους Φυσικοθεραπευτές του Κέντρου για τη λειτουργία του Τμήματος.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι σπουδαστές έφυγαν από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ γεμάτοι εικόνες, εμπειρίες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική τους πορεία μετά την ολοκλήρωση του Κύκλου Σπουδών τους.

  • Καλωσόρισμα και ξενάγηση

Αρχικά τους σπουδαστές καλωσόρισε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, στη συνέχεια η Προϊσταμένη του Φυσικοθεραπευτικού Τμήματος Ζωή Σινάνη τους έδειξε το Φυσικοθεραπευτήριο και τον εξοπλισμό του και στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Κέντρου, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, τους ξενάγησε στα υπόλοιπα Τμήματα.

Μετά την ξενάγηση οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με στελέχη του Κέντρου και να πάρουν μια σφαιρική ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

  • Ευχές και ευχαριστίες, εκατέρωθεν

Στο τέλος οι σπουδαστές μαζί με τη συνοδό τους κ. Τουρλούκη ευχαρίστησαν τη Διεύθυνση του Κέντρου για τη ζεστή φιλοξενία και την ενημέρωση και εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η στενή συνεργασία του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προς όφελος των σπουδαστών.

Η Διεύθυνση του Κέντρου εξέφρασε την χαρά της για την εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τρίπολης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ευχήθηκε «μετά την ολοκλήρωση των σπουδών οι βοηθοί Φυσικοθεραπευτές να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης και στη συνέχεια να εργαστούν ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας στον χώρο αυτό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις