ΛΑΚΩΝΙΑ. Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και πρόληψης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λακωνίας στα Ειδικά Σχολεία της Λακωνίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας με τίτλο «Περήφανοι μια Ζωή για το Στόμα μας».

Μέλη του ΟΣ Λακωνίας επισκέφτηκαν τα Ειδικά Σχολεία, παρείχαν σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς - φροντιστές, οδηγίες σωστής εφαρμογής των κανόνων στοματικής υγιεινής και συμβουλές για τις διατροφικές συνήθειες που θα βοηθήσουν στη διατήρηση υγειών ούλων και δοντιών.

  • «Ευχαριστούμε»

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία, Σπάρτης στο Συκαράκι, Μολάων στα Πάκια και Γυθείου στον Άγιο Βασίλειο, για την άψογη συνεργασία με τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου και επιπλέον για την άρτια προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών πριν από την πραγματοποίηση της επίσκεψης τους.

Τέλος, ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Υγείας Λακωνίας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία.», λένε από τον ΟΣ Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις