Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Όμιλος Affidea δίνει σε όλες τις γυναίκες την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διαγνωστικό έλεγχο μαστών σε ειδικές μειωμένες τιμές για όλο τον μήνα.

Συγκεκριμένα προσφέρεται Ψηφιακή Μαστογραφία ή/και Υπέρηχος μαστών, είτε ως μεμονωμένες εξετάσεις είτε μαζί ως συμπληρωματικές, σε προνομιακές τιμές. Η ενέργεια ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα, κατόπιν ραντεβού.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο προληπτικός μαστογραφικός έλεγχος στο γυναικείο γενικό πληθυσμό ξεκινάει από την ηλικία των 40 ετών, όταν δεν υπάρχει βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, και γίνεται ετησίως έως τουλάχιστον και τα 75 έτη.

Ο προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία έχει συμβάλει στη μείωση της θνητότητας από τον καρκίνο του μαστού σε ποσοστό που κυμαίνεται από 30% έως 40% σε γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών. Η μαστογραφία δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πρώιμες μορφές κακοήθειας μικρών διαστάσεων πολύ πριν γίνουν αντιληπτές με άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε αυξημένες πιθανότητες να επιτύχουμε πλήρη ίαση μέσα από την κατάλληλη και έγκαιρη θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα Affidea συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης «Φώφη Γεννηματά», το οποίο προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού.

Η καλή υγεία μέσω της πρόληψης αντανακλάται όμως και στο δέρμα μας. Στο πλαίσιο αυτό, τα Δερματολογικά Κέντρα City Med δίνουν την δυνατότητα σε όλους και όλες να προσφέρουν ένα δώρο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, μέσω αξιόπιστων υπηρεσιών Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής με την Δωροκάρτα City Med. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να καλείτε στα κέντρα City Med πανελλαδικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις