ΣΠΑΡΤΗ. Μια πρωτόγνωρη υπηρεσία σχεδιάζει να εξασφαλίσει για τους δημότες της Σπάρτης ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας. Σε μια πρώτη ανακοίνωση, που ήδη έχει κάνει αίσθηση, ο Δήμαρχος Σπάρτης προσκαλεί τον φορέα «SOS ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ 1016» εξηγώντας ότι ο δήμος Σπάρτης ενδιαφέρεται για την παροχή Υπηρεσιών Υγείας στους δημότες.

Απ’ όσο γνωρίζουμε η συνεργασία με τον συγκεκριμένο υγειονομικό φορέα δίνει την δυνατότητα με τηλεφωνική ή video κλήση για την παροχή συμβουλευτικής ιατρικής υπηρεσίας που θα επιδοτεί με μηνιαία συνδρομή ο Δήμος Σπάρτης, μέχρι κάποιες κλήσεις κάθε μήνα.

Όπως αναφέρει ο Πέτος Δούκας ο δήμος θα καταβάλλει προσπάθεια να συντονιστούν και 5 παθολόγοι της περιοχής για τις κατ’ οίκον ιατρικές υπηρεσίες με επιχορήγηση του Δήμου Σπάρτης.

Με την δρομολόγηση αυτής της Υπηρεσίας θα είναι μάλλον η πρώτη φορά που Ευρωπαϊκός δήμος θα προσφέρει στους δημότες του τέτοια αναγκαία πρωτοποριακή υπηρεσία.

Ο δήμος Σπάρτης έχει απευθυνθεί στον συγκεκριμένο φορέα προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία και άμεσα οι δημότες να απολαύσουν τις υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις