ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, σε γυναίκες του Δήμου που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος,

«η συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών και το Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης είναι σε μόνιμη βάση. Ευχαριστούμε θερμά τις Μαίες κα Μυλωνά Νίκη και κα Φωτεινοπούλου Ελένη για την άψογη συνεργασία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και την Διευθύντρια κα Στασινοπούλου Αιμιλία. Επίσης, στη δράση συμμετείχαν από το Κέντρο Κοινότητας η Κοινωνική Λειτουργός – Συντονίστρια κα Πρίνου Ελένη και η Κοινωνιολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κα Τσάτσου Ελένη.

Καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 2624022549, εσωτ. 151

Ραντεβού: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: 2624022549, εσωτ. 5

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις