Χτίσε το μέλλον σου με τον Όμιλο ΑΒΑΞ αξιοποιώντας τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης που διαμορφώνονται με την κατασκευή των τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής και της Σπάρτης, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση κτιριακού έργου στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, που αλλάζει τον χάρτη στο τομέα της υγείας.

Για τον Όμιλο ΑΒΑΞ, αξία έχει η ενίσχυση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρότυπου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, η ΑΒΑΞ αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων από την ευρύτερη περιοχή, που διακρίνονται για το πάθος, το όραμα και τη φιλοδοξία να συνυπογράψουν τα έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Γίνε και εσύ μέλος μιας μοναδικής ομάδας, που θα έχει το προνόμιο να κατασκευάσει ένα από τα πιο εμβληματικά projects της χώρας μας δίνοντας πνοή στο όραμα του διακεκριμένου αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο.

Ειδικότητες

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις