Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Το βράδυ της 25ης Ιουνίου 2023, εδώ στη Λακωνία, το νομό μας, θα ζήσουμε μία μακριά εκλογική βραδιά!

  • Μέχρι το πρωί η καταμέτρηση των ψήφων θα κρύβει ανατροπές!!!

Σύριζα και Πασόκ-Κινάλ θα παλεύουν για τη δεύτερη θέση, Αραχωβίτης και Γρηγοράκου θα μονομαχούν για μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Σταύρος Αραχωβίτης έχει ένα ελαφρό προβάδισμα γιατί

α. Θα ανασυνταχθεί ο Σύριζα στο νομό μας και δεν θα προσέλθει με την ελαφρότητα, ίσως και αλαζονεία της 21ης Μαΐου

β. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, με ενδεχόμενη κάθοδο και ομιλία του στη Σπάρτη θα δώσει τη μικρή αλλά ουσιαστική ώθηση στο εκλογικό σώμα να υπερψηφίσει τον βουλευτή του.

γ. Ο Αραχωβίτης έχει ήδη καταγράψει επιτυχημένο κοινοβουλευτικό έργο, αλώβητος και εξαγνισμένος από προσπάθειες πολιτικού στιγματισμού εναντίον του των πολιτικών του αντίπαλων, είναι γνώστης της αγροτικής πολιτικής, αφουγκράζεται καθημερινά τα προβλήματα αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων της περιοχής μας.

δ) Αντίθετα η Γρηγοράκου, από πολιτικό τζάκι και άπειρη, μπορεί να περιμένει. Φέρει το όνομα του καλού γιατρού, με τη σεβαστή προσφορά του στους πάσχοντες πατριώτες μας , στην ανεύρεση υψηλής νοσοκομειακής περίθαλψης και κλίνης εντατικής θεραπείας, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Εύχομαι, καλή επιτυχία και στους δύο τους, καλό αγώνα, υποστηρίζοντας την τελική επικράτηση του Αραχωβίτη ως πιο συμφέρουσα και ενδεικνυόμενη κατάληξη για έναν αγροτικό νομό.

(*) Συνταξιούχος Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr