Γράφει ο Παναγιώτης Κ. Μπεμπέτσος*

Ο Ελληνικός λαός στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 έβαλε μια νέα και διαφορετική φωνή στην βουλή με την είσοδο του εθνικού κόμματος

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», και ήταν τόσο εκκωφαντική η είσοδος που τα πληρωμένα μέσα από την λίστα Πέτσα ΜΜΕ των Αθηνών, και όχι μόνο , δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα . Σας συνιστώ ψυχραιμία.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα , είναι ότι ακριβώς έχει ήδη γίνει σε όλη την Ευρώπη. Τα εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα πρωταγωνιστούν σε όλη την Ευρώπη και σε μερικές χώρες όπως την Ιταλία κυβερνούν. Οι Ευρωπαίοι πολίτες απορρίπτουν την παγκοσμιοποίηση και τη Ν.Τ.Π. με τα όργανα τους , παρά τις ύβρεις , τις απειλές, τους αποκλεισμούς, και τους ετεροπροσδιορισμούς που επιχειρούν τα φερέφωνα τους . Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Εσχάτως μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση προαναγγέλλει υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα εν σχέσει με τους Τούρκους , προτού μάλιστα ξεκινήσει ακόμη και αυτή η λεγόμενη διαπραγμάτευση που θα κάνουν με τους γείτονες . Με άλλα λόγια θα γίνει απεμπόληση των εθνικών δικαίων .

Ενθυμούμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου να λέει επιγραμματικά «ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ή ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !»

Οι επίγονοι του Ανδρέα σήμερα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τι έχουν να πούνε; Συμφωνούν με την πολιτική του Κ. Μητσοτάκη; Δεν έχω δει να πούνε μία λέξη για αυτό το τεράστιας διάστασης θέμα.

Το μέλλον δεν αναβάλλεται και η ευημερία περνά μέσα και από αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών στο υπέδαφος της Ελληνικής επικράτειας και της Ελληνικής ΑΟΖ.

Από πού και ως πού θεωρούν ότι η αξιοπρέπεια και ευημερία των πολιτών «ανήκει» και μόνο στην λεγόμενη προοδευτική παράταξη ; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα της αποκλειστικότητας; Και στο τέλος -τέλος θα πρέπει και καλούνται να αποδείξουν στην πράξη εάν πράγματι εννοούν αυτά που λέγουν ...

Αυτή η έπαρση και αλαζονεία ισχύει όλως ιδιαιτέρως και για στελέχη της Ν.Δ., αφού κάποιοι πολιτευτές της Ν.Δ δηλώνουν μετεκλογικά ότι οι πολίτες της Λακωνίας δεν είναι δεδομένοι για την Ν.Δ., αλλά στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης από του βήματος της Βουλής ένας βουλευτής είπε ότι «Η στήριξη της Λακωνίας στην Ν.Δ είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ !!»

Τα πιο πάνω καταδεικνύουν ότι το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κάλυψε αυτό ακριβώς το κενό στην εκπροσώπηση των Ελλήνων πολιτών που υπήρχε στην Εθνική αντιπροσωπεία και ότι μέσω αυτού θα μπορούν να εκφραστούν όλοι αυτοί που κατά την περίοδο του εγκλεισμού λόγω της υγειονομικής κρίσης και του αντισυνταγματικού αποκλεισμού των υγειονομικών από την εργασία τους δέχθηκαν απειλές μέσω των τηλεοράσεων.

Επίσης στους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» θα «στεγασθούν» πολιτικά και οι πολίτες που δεν υπήκουσαν εις τας εντολάς της κυβέρνησης που δεν τους επέτρεπε να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα λόγω του κλεισίματος των Ιερών Ναών , όπως επίσης και αυτοί οι συμπολίτες μας άνω των 60 ετών που τα κομματικά φερέφωνα της Ν.Δ χαρακτήριζαν ως ψεκασμένους και εξαιτίας της άρνησης υπακοής δέχθηκαν πρόστιμο 100 ευρώ επειδή αρνήθηκαν να βάλουν στο σώμα τους ένα άγνωστο σκεύασμα και δεν δέχθηκαν να παραβιαστούν τα θεμελιώδη ατομικά τους δικαιώματα που κατοχυρώνονται από το Σύνταγμά μας.

Κλείνοντας, ήθελα να πω ότι η στοχοποίηση που γίνεται μέσω πράξεων από ανθρώπους που κινούνται ως παρακρατικοί με την ανοχή ή και την κάλυψη του λεγομένου δημοκρατικού τόξου σε εμάς τους ιδίους ή στις επιχειρήσεις μας με απειλητικά συνθήματα, η στοχοποίηση μέσω λόγων μέσα από την Βουλή ή μέσα σε αίθουσες δημοτικών συμβουλίων , δυστυχώς δεν καταδικάζεται ως πράξη βίας από τους «δημοκράτες».

Προσθέτω δε ότι γράφουν εναντίον του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» άνθρωποι που συνετάχθησαν με την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», και αυτοί οι ίδιοι ακριβώς, λαμβάνουν βήμα και μας συκοφαντούν δημοσίως παρότι είναι αποδεδειγμένα εχθροί της δημοκρατίας. 'Ολα αυτά βεβαίως δεν μας πτοούν και συνεχίζουμε πιο δυνατοί διότι έχουμε την στήριξη του Ελληνικού λαού .

Θυμίζω από την ιστορία, ότι οι Σπαρτιάτες ποτέ δεν ρώταγαν πόσοι είναι οι εχθροί. Ρώταγαν μόνο , πού είναι οι εχθροί. Ραγιάδες δεν πρόκειται να ξαναγίνουμε στους Τούρκους ή σε όποιους άλλους επιβούλους .

Νίκη ή Θάνατος. 'Η ταν ή επί τας !

(*) Πολιτευτής Λακωνίας με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr