Χαμός! Τι έγινε με το delivery και το take away12-11-2020 10:15   

Μέσα στην ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της περαιτέρω αυστηροποίησης των μέτρων περιορισμού, η πληροφορία το βράδυ της Τετάρτης ότι επίκειται διακοπή της λειτουργίας του take away και του delivery στις 20:30 κάθε μέρα, ήταν κερασάκι στην τούρτα.
Tα ΜΜΕ μετέδωσαν την πληροφορία, για τους αρχικούς "σχεδιασμούς" της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες και από επαγγελματίες, που ακόμα και αν έβρισκαν κάποιο λόγο διακοπής του take away, με το delivery σήκωναν τα χέρια ψηλά.

Τελικά αργά το βράδυ της Τετάρτης η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, προχώρησε σε διευκρινίσεις για τις διευκρινίσεις που η ίδια είχε κάνει νωρίτερα με την εξής ανακοίνωση:

"Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές. Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές".

Έτσι η πληροφορία ότι θα δεν θα υπάρχει take away και delivery από τις 20:30 κάθε βράδυ, μετατράπηκε στο «δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης». Ευτυχώς.

Ετικέτες: LOCKDOWN ΕΛΛΑΔΑ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ