ΕΛΛΑΔΑ. Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσκαιρες βροχές μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά ορεινά. Άνοδος των μεγίστων θερμοκρασιών. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις παροδικά θα αυξηθούν και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά ορεινά και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 23, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 23-24 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και στο Ιόνιο και 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα επικρατήσει και στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά τμήματα του νομού οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22-23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις