Παρών, στη μάχη κατά του νέου κορονοϊού

ΣΠΑΡΤΗ. Στην πρώτη γραμμή της ιατρικής και εθελοντικής προσπάθειας αντιμετώπισης του νέου κορονοϊού, θέτει ξανά τον εαυτό του ο ιατρός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία, κ. Νεοκλής Κρητικός.

Συγκεκριμένα, στις 24/11, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, την οποία επιστολή κοινοποίησε και προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και προς τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη.

Με αυτήν, κάνει γνωστή την εθελοντική του προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως έπραξε και στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Ο κ. Κρητικός δηλώνει «παρών», όπου και όποτε τον χρειαστούν, πρώτα στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας κι έπειτα στις ιατρικές μονάδες της Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής, «...Εύχομαι γρήγορα να βγούμε στο ξέφωτο της θεραπείας και να συνεχίσει η ανθρωπότητα το δρόμο της, ελεύθερη και ανεπηρέαστη πλέον από αυτόν τον επικίνδυνο ιό».

Η επιστολή του κ.Κρητικού στον πρόεδρο της Βουλής, έχει ως εξής:

«Διά της παρούσης και παρακινούμενος από τη χθεσινή δημόσια γνωστοποίηση συναδέλφων μου βουλευτών, σας γνωστοποιώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι τίθεμαι στις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως άλλωστε το ίδιο είχα πράξει και στο πρώτο κύμα της πανδημίας και επίσης έχω πράξει και τώρα σε συνεργασία με την Κεντρική Κλινική Αθηνών, της οποίας το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Έθνους για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης».