Ο οδηγός είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο και χτυπούσε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα το ένα μετά το άλλο

ΠΑΤΡΑ. Διαδοχικοί δυνατοί κρότοι έκαναν τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Πάτρα να πεταχτούν ανάστατοι από τα κρεβάτια τους τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και είδαν έκπληκτοι επτά σταθμευμένα οχήματα να έχουν γίνει… σμπαράλια!

Η αιτία ήταν ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο και χτυπούσε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα το ένα μετά το άλλο, πριν ακινητοποιηθεί! Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Τροχαίας που έκαναν αλκοτέστ στον οδηγό και διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπτό.

Έτσι, συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια. Το πρωί, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου υπό την επήρεια μέθης και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα πρέπει να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές.

Αρνήθηκε το αλκοτέστ και συνελήφθη

Έκανε τον… ζόρικο στους αστυνομικούς του τμήματος Αμφιλοχίας ένας 51χρονος οδηγός που έπεσε σε μπλόκο για αλκοτέστ στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, το βράδυ των Χριστουγέννων και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο. Το αποτέλεσμα ήταν να θεωρηθεί ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά… σε χώρο προσευχής;

Μείωση έως 40% στα κρούσματα της Πελοποννήσου

Αεροδρόμιο στην Ηλεία θα επαναλειτουργήσει μετά από 10 χρόνια!