ΕΛΛΑΔΑ. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε από καλάσνικοφ. Το σημερινό συμβόλαιο θανάτου είναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου στη Μεταμόρφωση και τη χθεσινή στα Σεπόλια, ενός επίσης σεσημασμένου Αλβανού.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε ένα μαύρο πολυτελές τζιπ, από το οποίο και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, διερχόμενοι από το σημείο που βρισκόταν ο 39χρονος πυγμάχος, ο οποίος εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος».

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα της δολοφονίας, ακούστηκε καθαρά ο πυροβολισμός, ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιου είδους δοκιμές βεγγαλικών, τονίζοντας ότι δεν γνώριζε το θύμα.

Δολοφονία στη Βάρη: Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης

Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη, καθώς άρχισε να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο από το 1999. Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα - 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία. Το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό, τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο του 2008, ωστόσο λόγω εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη, δεν συμμετείχε στους Αγώνες.

Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.


Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret του Epsilon, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής. Ο Τάσος Μπερδέσης με τη νίκη του, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.Ο πυγμάχος συμμετείχε στο ριάλιτι μαζί με τον Γιώργο Μανίκα, την Πηγή Δεβετζή, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Θάνο Πετρέλη κ.α., ωστόσο ο Μπερδέσης κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση και να πάρει το τρόπαιο. Παρουσιαστής του προγράμματος ήταν ο Κώστας Σόμμερ.

Το προφίλ του Τάσου Μπερδέση στο 18:20 του βίντεο:

Παρακάτω στιγμιότυπα από τη νίκη του στο ριάλιτι:

Πηγή: protothema.gr, news247.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις