ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Εντοπίστηκαν, στις 12.8.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από -18- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Εντοπίστηκαν, στις 12.8.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Συνελήφθη, στις 12.8.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητα κύβου ζάχαρης και -2- χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, στις 12.8.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις