ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 17.8.2021 το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στις 17.8.2021 το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 52χρονου, όπου κατελήφθη να έχει ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο το υπνοδωμάτιο και να καλλιεργεί σε γλάστρες 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 90 εκατοστά, περίπου.

Τα δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν όπως και ο αντίστοιχος εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες, ηλεκτρικοί μηχανισμοί εξαερισμού-θέρμανσης, ανεμιστήρα κ.ά.).

Επιπλέον, στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 659 γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις