ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ. Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 10/4 στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Motor Oil, ακριβώς στη διασταύρωση προς Σουσάκι...

Όπως γράφει το loutraki365.gr, oμάδα 4 μηχανών, είχε ξεκινήσει από το Βραχάτι με κατεύθυνση την Αθήνα, όταν ο πρώτος οδηγός αποφάσισε να ανοίξει το γκάζι και να χαθεί από τα μάτια των υπόλοιπων μελών της ομάδας. Αμέσως μετά την στροφή στο Σουσάκι, οι 3 υπόλοιποι οδηγοί, αντίκρυσαν σοκαρισμένοι τη μηχανή του πρώτου οδηγού πεσμένη στην άσφαλτο και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το φίλο τους σοβαρά τραυματισμένο.

Ο οδηγός της πρώτης μηχανής, φαίνεται ότι για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε στην πλαϊνή προστατευτική μπάρα και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου και πάλι συγκρούστηκε με την πλαϊνή μπάρα. Για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο όχημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν το μπροστινό μέρος της μηχανής να ξεκολλήσει από το υπόλοιπο σώμα της, ενώ οι Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έβρισκαν διάσπαρτα κομμάτια της μηχανής.

Ο οδηγός, ηλικίας περίπου 60 ετών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, σοβαρά τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις