ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Σοβαρό τροχαίο επισυνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (12/8, ~ 12:15), 6 χιλιόμετρα έξω απ’ τη Μονεμβάσια, στο δευτερεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο Τάραψας – Μονεμβασίας

Συγκεκριμένα, επιβατικό όχημα με έναν επιβαίνοντα και κατεύθυνση από Μονεμβασία προς Μολάους, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια που κατευθύνονταν προς Μονεμβασία.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και οι 5 επιβαίνοντες στα οχήματα, τραυματίστηκαν σοβαρά!

  • Διακοπή κυκλοφορίας

Όχημα του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας έσπευσε άμεσα στο σημείο και με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, «…διέκοψε την κυκλοφορία για περίπου μία ώρα, φροντίζοντας παράλληλα για την γρήγορη και ασφαλή αποκατάστασή της».

  • Δύσκολος ο απεγκλωβισμός

Μάλιστα, άνδρες της Πυροσβεστικής - που έσπευσαν επί τόπου –με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 1 άτομο, ενώ 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Μολάων.

Όλοι οι τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένα από τα δυο παιδιά της οικογένειας πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής «..για περαιτέρω παρακολούθηση».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις