ΑΧΑΪΑ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άγνωστο που το βράδυ της Τετάρτης (24/1) πλησίασε με το αυτοκίνητό του έναν 43χρονο Αλβανό στην Κάτω Αχαΐα και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30, τη στιγμή που το θύμα της επίθεσης ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι του. Ενώ στεκόταν έξω από την περίφραξη, τον προσέγγισε ένας άγνωστος άνδρας με ένα μαύρο αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε τρεις φορές από κοντινή απόσταση τραυματίζοντάς τον στη μέση.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την επίθεση χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει στοιχεία που να δείχνουν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 43χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για υπόθεση ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο.

Από τους πυροβολισμούς ο άνδρας τραυματίστηκε στη μέση με ένα από τα τραύματα να είναι διαμπερές. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο σημείο ανευρέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Ο 43χρονος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις