ΣΠΑΡΤΗ. Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στην Ε.Ο. Σπάρτης - Γυθείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπήρχαν δύο οχήματα που κατευθύνονταν από Σπάρτη προς Γύθειο. Το πρώτο όχημα είχε πάρει θέση για να στρίψει αριστερά στη διασταύρωση, προς το πρώην κατάστημα εστίασης «ΖΗΤΑ».

Την ίδια ώρα ερχόταν μηχανή από την ίδια κατεύθυνση και έκανε προσπέραση των δύο οχημάτων. Τη στιγμή που προσπερνούσε το πρώτο όχημα και στη συνεχεία το δεύτερο δεν πρόλαβε, διότι είχε ήδη μπει στο αντίθετο ρεύμα για να μπει στη διασταύρωση το προπορευόμενο όχημα.( Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπάρχουν διπλές γραμμές και απαγορευόταν η προσπέραση).

Συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και η μηχανή με την ταχύτητα που είχε εκσφενδονίστηκε τουλάχιστον 50 με 100 m μέσα σε γρανα του οικοπέδου και χτύπησε σε τσιμεντένιο αύλακα και στη συνεχεία βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο αναβάτες της μηχανής τραυματισμένους έχοντας όμως τις αισθήσεις τους.

Οι επιβάτες του οχήματος που συγκρούστηκε η μηχανή είχαν πάθει σοκ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όχημα που ήταν ακριβώς πίσω από το προπορευόμενο αυτοκίνητο που έγινε το τροχαίο δεν σταμάτησε αλλά έφυγε.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Μακελειό Νοτίου Ελλάδος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις