ΛΑΚΩΝΙΑ. Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας στη Λακωνία. Μετά από το συμβάν ξυλοδαρμού μαθητριών του ΕΠΑΛ στη Σπάρτη, όπου ακολούθησε και σύλληψη της μιας εκ των δύο, νέες πληροφορίες κάνουν λόγω για σκληρό επεισόδιο με ξυλοδραμό μαθητή από μαθητή, αυτή τη φορά σε σχολείο δήμου της κεντρικής Λακωνίας.

Δυστυχώς οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τους άμεσα εμπλεκόμενους αν και όπως λένε οι πληροφοριοδότες υπάρχει και υλικό video. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μαθητές ήρθαν στα χέρια μέσα στο προαύλιο του Σχολείου, ο καυγάς μεταφέρθηκε σε γειτονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, και ο ένας εκ των δύο υπέστη κάταγμα πλευρών.

Να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις επεισοδίων ενδοσχολικής βίας ένα πέπλο εσωστρέφειας, αφωνίας και απραξίας υφαίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, με αποτέλεσμα όταν υπάρχουν σκόπιμοι δράστες να αποθρασύνονται και να ενεργούν και στο εξής με την ασφάλεια της μη δημοσιότητας. Οι δυνατότητες ενός ΜΜΕ για προβολή και ανάδειξη, στην προκειμένη περίπτωση, είναι περιορισμένες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις