ΣΠΑΡΤΗ. Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έγινε αυτή τη φορά στην Σπάρτη με πρωταγωνίστριες δύο μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Σπάρτης, οι οποίες τσακώθηκαν για προσωπικές διαφορές κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο σχολείο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της μίας.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (06/02) όταν η μια εμπλεκόμενη εξ΄ αυτών 18χρονή ημεδαπή μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, τράβηξε από τα μαλλιά την 17χρονή επίσης ημεδαπή συμμαθήτρια της και την έριξε κάτω. Στη συνέχεια, άρχισε να την κλωτσάει με μανία στην περιοχή της κοιλιάς με αποτέλεσμα η ανήλικη να τραυματιστεί.

Η μητέρα της 17χρονής, τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Σπάρτης όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έπειτα μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, όπου και κατέθεσαν μήνυση εναντίον της 18χρονής. Να σημειωθεί ότι στην κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία μαζί με την μηνυτήρια αναφορά θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα. Η 18χρονη συνελήφθη.

Δεν γνωρίζουμε πως αντέδρασε η διεύθυνση του ΕΠΑΛ, αν και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με στέλεχος, την ώρα μάλιστα που η αγωνία αλλά και η ανησυχία στην πόλη για διάφορα περιστατικά στο ΕΠΑΛ κορυφώνεται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις