ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η διάρρηξη στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε με τους δράστες να απομακρύνται, έχοντας βουτήξει από κάλτσες μέχρι ρολόγια, κοσμήματα, ποτά και κινητά τηλέφωνα. Οι τρεις δράστες έψαξαν και για χρήματα αλλά δεν βρήκαν πουθενά και κάποια στιγμή αποφάσισαν να πάρουν τον δρόμο της εξόδου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και κάλτσες των ιδιοκτητών.

Εκεί όμως που νόμιζαν πως έχουν πετύχει τον σκοπό τους, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και λίγο αργότερα να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Πιο συγκεκριμένα, η διάρρηξη εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, όταν οι τρεις Ρομά ηλικίας 20, 30 και 67 ετών μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι, στην Αίπεια του Δήμου Καλαμάτας και αφού έψαξαν το χώρο έφυγαν με 4 ρολόγια, κάλτσες, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και ένα μπουκάλι ουίσκι.

Η σύλληψη των δραστών

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους και τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Πάνω τους βρέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις