ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 10.3.2024 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 10.3.2024 το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 10.3.2024 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, στις 10.3.2024 το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, -2- 23χρονοι ημεδαποί και 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη, στις 10.3.2024 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθη, στις 8.3.2024 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί την 7.3.2024 το βράδυ εισήλθε σε γραφεία του ΚΤΕΛ και αφαίρεσε -2- κινητά τηλέφωνα,

Συνελήφθη, στις 8.3.2024 το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, στις 8.3.2024 το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 8.3.2024 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 7.3.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 10.3.2024 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, βρέθηκε στην κατοχή του αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 37 και 43 ετών, αντίστοιχα, γιατί προχθές (7.3.2024) το πρωί στην Καλαμάτα, αφαίρεσαν από όχημα τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, καθώς και -3- κάρτες τραπέζης, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.3.2024 το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 29.9.2023. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονης ημεδαπής, για απάτη.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθησαν, στις 8.3.2024 το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, -2- ανήλικες, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις