ΠΑΤΡΑ. Σε εμπρησμό οδηγούν —μέχρι στιγμής— τα στοιχεία των ερευνών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σχετικά με τη φωτιά σε πολυτελές Ι.Χ, ξημερώματα Τρίτης (9/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν υπολείμματα εύφλεκτου υλικού και συγκεκριμένα βενζίνης.

Η ώρα ήταν 3.34 π.μ., όταν το Ι.Χ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», τυλίχθηκε στις φλόγες. Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, ακούστηκε έκρηξη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς τζιπ, το οποίο και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, διατηρεί καφετέρια στην περιοχή της πλατείας Παπανδρέου. Από τα όσα φέρεται να είπε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, δεν είχε διαφορές με κάποιον και δεν είχε δεχθεί απειλές.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες, από τις οποίες, ενδεχομένως, να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών ή του δράστη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις