Ναύπλιο: Σύλληψη 64χρονου για βιντεοσκόπηση μέσα σε δικαστική αίθουσα
Στη σύλληψη ενός 64χρονου προχώρησαν οι Αρχές στο Ναύπλιο, καθώς βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τη διαδικασία εκδίκασης υπόθεσης σε δικαστική αίθουσα
ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) στο Ναύπλιο, καθώς κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τη συνεδρίαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου.
Ο 64χρονος, κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης, ενώ συνεδρίαζε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, βιντεοσκοπούσε τη διαδικασία με το κινητό του τηλέφωνο, πράξη που απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία.