ΝΕΜΕΑ. Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νεμέα, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της έπειτα από σφοδρή πρόσκρουση του οχήματός της σε κολώνα φωτισμού.

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Νεμέα

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής 19 Απριλίου, στο 114ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Κορίνθου, στον κόμβο της Νεμέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα εξετράπη της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού.

Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της

Η οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Οι πυροσβέστες την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τα στοιχεία της οδηγού

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 55 έως 60 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν αν το όχημα που οδηγούσε ήταν ιδιόκτητο ή ενοικιασμένο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν εκτροπή του οχήματος

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το korinthostv.gr, το τροχαίο αποδίδεται πιθανότατα σε εκτροπή του οχήματος, ενώ δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα στο περιστατικό. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις