Σπάρτη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 55χρονος που έκρυβε τη σορό του πατέρα του σε καταψύκτη
Μια ακόμα πράξη της φρικιαστικής υπόθεσης στον Μυστρά - Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο 55χρονος που έκρυβε τη σορό του 90χρονου πατέρα του σε καταψύκτη για να εισπράττει τη σύνταξή του - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
ΣΠΑΡΤΗ. Στον Εισαγγελέα και Ανακριτή Σπάρτης οδηγήθηκε σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι ο 55χρονος από τον Μυστρά, που συνελήφθη όταν η Αστυνομία εντόπισε σε καταψύκτη του ξενοδοχείου του τη σορό του 90χρονου πατέρα του που είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 3-5 χρόνια. Ο 55χρονος ομολόγησε σε κατάθεσή του ότι έκρυβε τον πατέρα του προκειμένου να εισπράττει τόσο την σύνταξή του όσο και την σύνταξη της αποθανούσας πριν 7 χρόνια μητέρας του της οποίας δικαιούχος ήταν ο πατέρας του.
Ο 55χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Σε βάρος του 55χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση, απάτη κατ' εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης.
Δείτε βίντεο: