Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 19χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

ΣΠΑΡΤΗ. Εξιχνιάστηκε άμεσα και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει προχθές (16.12.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) άγνωστο συνεργό του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο 19χρονος, μαζί με έναν (1) άγνωστο συνεργό του, προχθές (16.12.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με τη χρήση βίας τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 19χρονος την 23.9.2018, είχε αφαιρέσει από την οικία του ηλικιωμένου, χρήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 19χρονου και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.