ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Πολλά τροχαία έγιναν στην Πελοπόννησο το διήμερο της Κυριακής 12 και της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020. Η συντακτική ομάδα του notospress.gr συγκέντρωσε το πιο σοβαρά που έγιναν μέσα στη χρονική περίοδο των δύο αυτών ημερών και σας τα παρουσιάζει. Αν και η αιτία των ατυχημάτων φαίνεται να διαφέρει από ατύχημα σε ατύχημα, το γεγονός παραμένει ότι το 2020 ξεκίνησε με ένα διήμερο που οι ειδήσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία είχαν κοινό τίτλο: «Τροχαίο Ατύχημα». Ελπίδα όλων, η προσοχή στην οδήγηση να επικρατήσει και να λείψουν άλλες τέτοιες ειδήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΜΑΝΗ. Πέφτει σε γκρεμό 50 μέτρων επιβατικό αυτοκίνητο λίγο πριν τις Κάλυβες του Δήμου Δυτικής Μάνης. Η αιτία άγνωστη, οι τραυματίες τρείς, μεταφέρονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΥΚΤΡΟ -ΣΠΑΡΤΗΣ. Νταλίκα γεμάτη πορτοκάλια ντελαπάρει στην λίγο πριν τα διόδια της Πετρίνας. Η αιτία άγνωστη, ο δρόμος κλείνει για τέσσερις ώρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Τροχαίο ατύχημα μέσα στην πόλη της Καλαμάτας με σύγκρουση δύο επιβατικών αυτοκινήτων. Η αιτία μέχρι στιγμής άγνωστη, ένας ο τραυματίας που διακομίστηκε νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Εθνική οδός Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Επιβατικό αυτοκίνητο φεύγει από την πορεία του, χτυπά σταθμευμένα οχήματα στην απέναντι πλευρά, περνά περίφραξη επιχείρησης μεταλλικών κατασκευών και σταματά φορτηγό. Η αιτία άγνωστη, τραυματίας η οδηγός του οχήματος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΣΙΛΙΜΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Στο δρόμο προς Λιμποβίσι αυτοκίνητο φεύγει από την πορεία του και ανατρέπεται. Ο οδηγός εγκλωβίζεται στο όχημα, αλλά δεν τραυματίζεται. Η αιτία άγνωστη.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Επιβατικό αυτοκίνητο φεύγει από την πορεία του στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού, σπάει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, χτυπάει κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώνεται σε παράδρομο. Αιτία άγνωστη. Δύο νεκροί και δύο τραυματίες που διακομίζονται στο κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

ΑΡΓΟΣ: Παλαιά Εθνική Άργους – Κορίνθου. Σύγκρουση δύο επιβατικών οχημάτων και μιας νταλίκας. Αιτία, ανεπιτυχής προσπέραση χωρίς ορατότητα. Ένας σοβαρά τραυματίας και δύο ακόμα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Άργους.

ΑΧΑΪΑ: Τροχαίο ατύχημα στο ύψος του χωριού Μαστραντώνη Αχαΐας όταν συγκρούστηκαν ένα αγροτικό όχημα με ένα μηχανάκι. Αιτία άγνωστη, ένας σοβαρά τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.