Μυστήριο με το θάνατο δημοτικού υπαλλήλου. Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια

ΗΛΕΙΑ. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου από τον περίεργο θάνατο δημοτικού υπαλλήλου. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, τον άτυχο άνδρα φαίνεται να τον χτύπησαν πιθανότατα κάποιοι με όχημα και κατόπιν να τον έσυραν, να τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι κάτω από ένα μικρό γεφύρι με σκουπίδια και να τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει.

Η ανιψιά και ο φίλος του άτυχου Βασίλη Κοτρέτσου, συγκινημένοι μίλησαν στην εκπομπή «Φως το Τούνελ» για τον δικό τους άνθρωπο.

«Συνήθιζε να πηγαίνει πεζός για μπάνιο καθημερινά. Είναι μια απόσταση περίπου σαράντα-πέντε λεπτά, δεν ήταν κάτι παράξενο. Τον βρήκαν το απόγευμα της επόμενης ημέρας στο σημείο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανιψιά του.

«Ο άνθρωπος αυτός βασανιζόταν, είχε μαρτυρικό θάνατο, βρέθηκαν κηλίδες αίματος δίπλα του. Δεν μπορεί να μείνει έτσι, ζητούμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί που το προκάλεσαν», πρόσθεσε, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή. Ο φίλος του που τον αναγνώρισε, κάνει λόγο για έναν φιλήσυχο και πολύ γενναιόδωρο άνθρωπο.

«Κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε πολλά χρήματα. Μας έλεγε πως πήγαιναν κάποιοι τακτικά στο σπίτι του και του ζητούσαν λεφτά. Βοηθούσε τον κόσμο με τα χρήματα που έπαιρνε από το μισθό του. Εκείνο το απόγευμα ήμασταν σπίτι μου και πίναμε καφέ και μετά από καμιά ώρα έφυγε για να πάει για μπάνιο. Μετά με φώναξαν για αναγνώριση. Είναι λες και τον τοποθέτησαν εκεί», είπε.

Η έκκληση της οικογένειας

Η αδελφή του δημοτικού υπαλλήλου, μίλησε στο «Τούνελ» από το πατρικό τους σπίτι. «Ο αδελφός μου δεν ήταν σκυλί, δεν έπρεπε να τον χτυπήσουν και να τον εγκαταλείψουν. Ας ειδοποιούσαν ανώνυμα. Να βρεθεί αυτός που ευθύνεται να τον κοιτάξω στα μάτια και να μου πει γιατί το έκανε. Είχε το μεροκάματό του και ένα μικρό κομπόδεμα στην τράπεζα. Αλλά όχι αυτά τα τεράστια ποσά που ακούω. Δεν είχε διαφορές με κάποιον, αλλά όλα πρέπει να τα ερευνήσουν», είπε. Από το στούντιο της εκπομπής ο ανιψιός του θύματος, Χρήστος Περγάρης φανερά συγκινημένος ζήτησε να αποδοθεί Δικαιοσύνη για να μπει ένα τέλος στον Γολγοθά που περνά η οικογένεια. «Προσέφερε σε πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν το έλεγε… Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούν οι ένοχοι. Έχουμε ορκιστεί στην ψυχή του θείου μου…».

Ο Θεόδωρος Διαμάντης, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, εγκληματολογικός αναλυτής και ερευνητής, τόνισε πως μπορεί να συνέβη κάτι σε άλλο σημείο και να τον μετέφεραν εκεί. Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ανέφερε ότι οι βαρύτατες κακώσεις είναι από τη μέση του σώματος και πάνω. «Η εγκληματική ενέργεια δεν μπορεί να αποκλειστεί με αυτά τα στοιχεία που έχουμε», τόνισε.

Πηγή:anikolouli.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Covid-19: Tι θα ισχύει από τη Δευτέρα στους 7 Νομούς της Πελοποννήσου! (video)

Βορίδης: Η ποιότητα, η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός θα φέρουν την αγροτική ανάπτυξη (video)

Κακαλέτρη: «Αγνοούν ΣτΕ και Ε.Ε., ανάλογα με τα συμφέροντα, σε απορρίμματα και ΑΠΕ!» (video)

Η Πελοπόννησος σε επιτήρηση με 10 νέα κρούσματα

Με το ίδιο e-pass σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους από 4 Νοεμβρίου

Τρόμος και αγανάκτηση στη ζωή των πολιτών της Μεσσήνης