ΜΑΝΗ. Με την κατάθεση της κόρης του κατηγορούμενου ιερέα συνεχίσθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας στη δίκη που συνεχίσθηκε για πέμπτη συνεδρίαση όσον αφορά στη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση μίας 12χρονης, σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με κατηγορούμενους έναν 56χρονο ιερέα και τον 67χρονο παππού του κοριτσιού.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Θάρρος» η δίκη πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών με αρκετούς μάρτυρες κατηγορίας, οι καταθέσεις των οποίων δεν ολοκληρώθηκαν ούτε αυτή τη φορά. Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίσθηκε για τις 21 Δεκεμβρίου.

Τότε, αναμένεται να καταθέσει η παιδοψυχολόγος που είχε ορισθεί τότε από την Αστυνομία, ενώ απομένουν και οι καταθέσεις δύο παιδοψυχιάτρων που συμμετείχαν στις ανακριτικές καταθέσεις που έδωσε το κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται ο 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση. Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάγια Αντωνοπούλου: « Στο «Καλημέρα Ελλάδα» με έλεγαν γλάστρα!» Δεν θα γύριζα ποτέ εκεί…»

Ανεπαίσθητη η μείωση κρουσμάτων στην Πελοπόννησο!

«Ξενοδοχεία «ζόμπι» στην Πελοπόννησο αν δεν αντιδράσουν Κυβέρνηση και Περιφέρεια»

Τα ποτάμια της Λακωνίας «βρήκαν το δρόμο τους»! (photos)

Πελοπόννησος: Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ