Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση και αποσιώπηση απ’ την Αστυνομία

ΠΑΤΡΑ. Σοκαριστική καταγγελία από 19χρονη Πατρινή η οποία κάνει λόγο για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και αποσιώπησής του από την Ελληνική Αστυνομία. Η καταγγελία, έγινε μέσω instagram, προκαλώντας την κινητοποίηση φεμινιστικών οργανώσεων και όχι μόνο.

Η Καταγγελία που πρέπει έτσι κι αλλιώς να διερευνηθεί έχει ως εξής: «Σήμερα η ώρα πέντε το απόγευμα βρέθηκα στο κέντρο της Πάτρας θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Βρισκόμουν στο σταθμό Αγίου Νικολάου όταν ο νεαρός περίπου 22 χρονών με πλησίασε και άρχισε να εισβάλει στον προσωπικό μου χώρο.

Συγκεκριμένα μου μιλούσε χυδαία, άρχισε να με φιλάει και να μου πιάνει το στήθος σε σημείο πόνου. Έβαλε το χέρι μου στο γεννητικό του όργανο και μετά απά αυτά έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου και μου τράβηξε το εσώρουχο, ενώ στη συνέχεια έχωσε, φτάνοντας στα γεννητικά μου όργανα.

Παρά τις προσπάθειές μου να αντισταθώ, λεκτικές και σωματικές, αυτός απάντησε με δύο χαστούκια και λεκτική υπονόμευση. Προφανώς πολύ πιο μεγαλόσωμος από εμένα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ ενω είχα βάλει όλες μου τις δυνάμεις. Αυτό το συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι μέσα στο κέντρο, κανένας δεν με βοήθησε, ήμουνα και είμαι μόνη και απροστάτευτη.

Όταν πήγα στην Αστυνομία για να καταγγείλω το περιστατικό αντιμετωπίστηκα μόνο με ειρωνία, η διάθεση των αστυνομικών ήταν απλά τραγική. Με ειρωνεύονταν σε αηδιαστικό σημείο, προφανώς διαιωνίζοντας την νοοτροπία του βιασμού ενω με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Το μόνο μου βήμα πλέον είναι αυτό το κείμενο, το οποίο για το καλό όλων των γυναικών/ανθρώπων εκεί έξω ελπίζω να διαδοθεί ώστε να προλάβουμε πολλές καταστάσεις. 2020 και ακόμα δεν είμαστε πουθενά ασφαλείς.»

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάγια Αντωνοπούλου: « Στο «Καλημέρα Ελλάδα» με έλεγαν γλάστρα!» Δεν θα γύριζα ποτέ εκεί…»

Παιδοψυχολόγοι και παιδοψυχίατροι θα καταθέσουν στη δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη!

Νικιέται, σε λίγο, ο κορονοϊός! 639 νέα κρούσματα και 62 νεκροί σήμερα!

Πελοπόννησος: Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ