ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη στις 31.1.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα υγρής μεθαδόνης, συνολικού βάρους -60,8- γραμμαρίων, που όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από 51χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επιπλέον σε βάρος του 51χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για ναρκωτικά καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη στις 31.1.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στις 30.1.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα αφαίρεσε από κατάστημα- αρτοποιείο, τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κόσμημα και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν στις 30.1.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 35χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί στις 29.1.2021 το μεσημέρι, στην Καλαμάτα αφαίρεσαν από κατάστημα ένδυσης και υπόδησης, ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους.