ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν την 1.1.2021 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 38 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη την 1.1.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε οικία και όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -19- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) πιστόλι μετά τον γεμιστήρα και -8- φυσίγγια.

Συνελήφθη την 1.1.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνες που έγιναν, σε χώρο ψυκτικού θαλάμου αγροτικών προϊόντων που διατηρεί και σε οικία του 42χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -189- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και τρίφτης, με υπολείμματα κάνναβης, -41- κροτίδες, το χρηματικό ποσό των -445- ευρώ, -880- συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών και -2- κινητά τηλέφωνα.

Συνελήφθη, στις 2.1.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -30- συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη την 1.1.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -30,8- γραμμαρίων καθώς και -7- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστών.

Συνελήφθησαν την 1.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 29χρονος και 43χρονος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -34- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη την 1.2.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 49χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, για ληστεία.