ΗΛΕΙΑ. Ο φύλακας βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση των δύο σκύλων που υπήρχαν στο εργοστάσιο που δούλευε ανασφάλιστος. Οι στενοί συγγενείς του, ζητούν δικαίωση…

Απαντήσεις και δικαίωση ζητάει η οικογένεια του 56χρονου φύλακα από την Αμαλιάδα Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος τον περασμένο μήνα βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά του ιδιοκτήτη της εταιρείας που εργάζονταν στην περιοχή των Λεχαινών.

Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου Βασιλόπουλου, ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο, ο οποίος δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Ήδη, έχει κινηθεί και γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη για τον θάνατο του 56χρονου στο συσκευαστήριο που εργάζονταν και αναμένεται με το πέρας της προανάκρισης να απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η σύζυγος και τα παιδιά του 56χρονου ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για τον θάνατο του ανθρώπου τους. Υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνη ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, το ένα εκ των οποίων, όπως τονίζουν ήταν άκρως επικίνδυνο και ο άτυχος φύλακας είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία και τον άγχος του για την συμπεριφορά τους, προσέχοντας και τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενέργησε η ιατροδικαστής Πατρών κ. Αγγελική Τσιόλα ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων». Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη και τα σκυλιά επιτέθηκαν στον άνθρωπο που τα φρόντιζε και τον κατασπάραξαν. Μόνο τα δύο σκυλιά που κυκλοφορούν στο προαύλιο ήταν «αυτόπτες μάρτυρες».