ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 23.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους - Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 70χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από τοπική κοινότητα Δήμου Άργους Μυκηνών κυψέλες μελισσών, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 23.2.2021 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Συνελήφθη, στις 23.2.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας 50χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, στις 23.2.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Περαχώρας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 41 ετών αντίστοιχα, γιατί μαζί με 19χρονο ημεδαπό αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση μεταλλικά αντικείμενα (κουφώματα), χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 23.2.2021 το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, στις 23.2.2021 το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε..) Μεσσηνίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -19- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.