AΡΓΟΛΙΔΑ. Στις 24.3.2021 το βράδυ, στο 23,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άργους-Ναυπλίου-Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (δέντρο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, χθες (24.3.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -2- μονόκαννα εμπροσθογεμή πυροβόλα όπλα με εξωτερικές σφύρες, -1- εμπροσθογεμή πιστόλι με εξωτερική σφύρα, -1- σπάθα (γιαταγάνι) και -1- κανόνι (μάσκουλο) μετά μπετόβεργας, τα οποία ήταν μη λειτουργικά.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση απάτης και μία (1) περίπτωση απόπειρας απάτης, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, που είχαν γίνει την 7.10.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, για απάτη και απόπειρα αυτής.