ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στη σύλληψη τριών ανδρών και στην εξιχνίαση κλοπής προχώρησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πελοπόννησο.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε μετόχι Ιεράς Μονής, που είχε γίνει την 26.3.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη στις 1.4.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

ΓΥΘΕΙΟ. Συνελήφθη στις 1.4.2021 το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -29,8- γραμμαρίων, -2- τρίφτες κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 1.4.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -340- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.