ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Υποθέσεις για όπλα, ναρκωτικά, φθορά ξένης περιουσίας, δικαστικές αποφάσεις και έναν πορτοφολά αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί στην Πελοπόννησο το τριήμερο 2,3 και 4 Απριλίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 4.4.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- αεροβόλα όπλα (πιστόλι, περίστροφο). Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη στις 4.4.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (3.4.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε χρήματα από πορτοφόλι ημεδαπού.

ΚΡΑΝΙΔΙ. Συνελήφθη στις 3.4.2021 το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια, με μήκη λάμας -9,5-, -19,5- και -21- εκατοστά, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε εξωτερικό χώρο εγκαταστάσεων θερμοκηπίου ημεδαπού, που είχε γίνει την 31.3.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΒΕΛΟ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κτήμα ημεδαπού, που είχε γίνει την 31.3.2021, στο Βραχάτι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας, 31 και 27 ετών αντίστοιχα, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη στις 3.4.2021 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -11- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

ΒΡΑΧΑΤΙ. Συνελήφθη στις 2.4.2021 το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας και τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -74- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθησαν στις 2.4.2021 το πρωί, σε τρείς ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 61,33 και 26 ετών, γιατί κατείχαν -3- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητες κάνναβης αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.