ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το Ανακριτικό Τμήμα προχώρησε σε συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε τρείς περιοχές της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη στις 8/4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙΠ.Υ.Ν Ηλείας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην περιοχή Κακοβάτου, του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

Συνελήφθη χθες 9/4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Κ. Κρανιδίου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στην Ερμιονίδα Αργολίδας.

Την ίδια ημέρα 9 /4 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βουτιανών Άγιος Νικόλαος Σπάρτης

Για τα ανωτέρω περιστατικά, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.