ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Ο 72χρονος δολοφόνος που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο για μερικά ευρώ παραιτήθηκε από το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης κάνοντας λόγο για «ζήτημα τιμής». Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση στις εισαγγελικές Αρχές είχε εμφανισθεί αμετανόητος.

Έκλαιγε ασταμάτητα μόλις μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό: «Δεν θα είμαι σε κανένα δικαστήριο»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zografounews» ο 72χρονος μόλις μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού έκλαιγε ασταμάτητα. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατέστρεψα δύο οικογένειες για πάντα. Η γυναίκα και τα παιδιά μου με αποκόψανε και δεν θέλουν να με ξέρουν. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Στα πόδια ήθελα να σημαδέψω. Δεν κατάλαβα πως έγινε» έλεγε συνεχώς στους φύλακες ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο δράστης βρίσκεται στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών όπου και τον παρακολουθεί γιατρός, αφού η συμπεριφορά του δείχνει περίεργα σημάδια και φοβούνται μήπως κάνει κακό και στον εαυτό του. «Ποιο δικαστήριο; Εγώ τελείωσα. Δεν θα υπάρξει κανένα δικαστήριο. Δεν θα είμαι εκεί μέχρι τότε» έλεγε ο 72χρονος τις πρώτες ώρες της μεταφοράς του στις φυλακές.

Η οικογένειά του δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο δράστης δεν είχε δώσει δικαιώματα παλιότερα, είχε μια ήσυχη ζωή και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα. Κανείς απ όσους τον γνώριζαν καλά δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφτασε σε αυτό το σημείο να αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου για μάλιστα για έναν τόσο ασήμαντο λόγο.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του πλέον μετά το φονικό και μάλιστα ζήτησαν από τους φύλακες του Κορυδαλλού να του μεταφέρουν το εξής μήνυμα: «Δεν έχεις παιδιά και γυναίκα. Βγάλτα πέρα μόνος σου»

Πήγαινε για διπλό φονικό

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 72χρονος είχε σκοπό να διαπράξει διπλό φονικό στο κατάστημα αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα η υπάλληλος βρισκόταν στην τουαλέτα και γλίτωσε από τη μανία του.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη λογομαχία μεταξύ θύματος και δράστη που προηγήθηκε του φονικού και σύμφωνα με αυτούς όλα έγιναν εξαιτίας ενός λογαριασμού τηλεφώνου.