ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, χθες (28.4.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς, του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε ταυτόχρονες έρευνες που έγιναν σε οικίες του, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους- Μυκηνών και Μεσσήνης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -26- φυτά κάνναβης, ύψους έως -55- εκατοστών, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -32- γραμμαρίων, ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -330- γραμμαρίων και τρίφτης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Χθες (28.4.2021) το μεσημέρι, στο 21 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κρανιδίου- Γαλατά, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (ελαιόδεντρο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, χθες (28.4.2021) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 38χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπής κόσμημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Επιπλέον, η συλληφθείσα κατείχε -8- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.