ΗΛΕΙΑ. Η μικρή Κλαούντια έκοβε παπαρούνες στην άκρη του δρόμου στα Λεχαινά όταν το ΙΧ της «έκοψε» το νήμα της ζωής της. Οι γονείς της μικρής ο Μπλέντι και η Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονταν στην Ελλάδα περισσότερα από τριάντα χρόνια. Εργάζονταν σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους. Πολύ γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία της Αρετής όπου διαμένουν και του Κουρτεσίου όπου ζουν οι γονείς της Ντορίνας. Την Κυριακή βράδυ ο Μπλέντι με την Κλαούντια και φίλους τους βρέθηκαν στα Σπάτα και προσκύνησαν την εικόνα του Αγίου Νικολάου στα Σπάτα.

Όπως γράφει το patrisnews.com σήμερα το ζευγάρι εργάζονταν μαζί με άλλους εργάτες σε θερμοκήπια καρπουζιών στην περιοχή μεταξύ Δροσελή και Μοσχονερίου. Μαζί τους είχαν πάρει τη μικρή τους κόρη την Κλαούντια που μόλις είχε επιστρέψει από το Νηπιαγωγείο, ενώ ο γιός τους βρισκόταν στο Λύκειο. Είναι αριστούχος μαθητής της Γ Λυκείου στα Λεχαινά.

Το μικρό κορίτσι, το αγγελούδι, κάποια στιγμή, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, βρέθηκε στην άκρη των θερμοκηπίων κοντά στο δρόμο, εκεί που υπήρχαν παπαρούνες, το ανοιξιάτικο λουλούδι με το έντονο κόκκινο χρώμα που της άρεσε.

Λίγο μετά τις 14.15 σημειώθηκε το μοιραίο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομοεθνής τους την παρέσυρε και την χτύπησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Όλοι οι εργάτες σοκαρίστηκαν.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μοσχονερίου Λεχαινών.

Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 6χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.