ΠΑΤΡΑ. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες την Δευτέρα 5/7, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πατρών, 78χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ΓΥΘΙΟ. Επίσης χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας , από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Σελινίτσα» Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης, 66χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

ΠΥΛΟΣ. Ακόμα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πύλου, 86χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις