ΑΧΑΙΑ. Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος από τη Χαλανδρίτσα της Αχαΐας, πατέρας ενός κοριτσιού 9 ετών, όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειριζόταν για το μάζεμα της πατάτας τον χτύπησε στο στήθος και τον στρίμωξε πάνω σε μια ελιά.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου καθώς και συγχωριανών του. Ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική. Πρώτα έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στον δημόσιο δρόμο ωσότου φτάσει το ασθενοφόρο. Οι συγγενείς του θέλησαν να τον μεταφέρουν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας, όμως η Πυροσβεστική τούς ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δική τους ευθύνη και καλό θα ήταν να περιμένουν τους διασώστες.

Όπως καταγγέλλουν η σύζυγος και άλλοι συγγενείς, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει τουλάχιστον μία ώρα, καθώς το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας δε διαθέτει όχημα. Στο Κ.Υ. οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, προσπάθησαν να τον ανανήψουν, αλλά ήταν αργά. Οι συγγενείς εκτιμούν ότι, αν το ασθενοφόρο είχε φθάσει νωρίτερα, ο άνθρωπός του ίσως να είχε σωθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις