ΕΛΛΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice η άτυχη νεαρή ήταν 26 χρονών και έμενε στο Βέλο Κορινθίας. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η κοπέλα ήταν στο νησί για διακοπές με έναν άντρα κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ. Μέχρι στιγμής μετά τον εντοπισμό της κοπέλας, ο νεαρός αναζητείται από στεριάς και θάλασσας από τις αστυνομικές Αρχές και από την οικογένειά του. Πλέον το Λιμενικό που έχει αναλάβει την προανάκριση παίρνει καταθέσεις προκειμένου να ριχθεί περισσότερο φως στην υπόθεση.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, νωρίτερα, αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει την άτυχη νεαρή νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, όχι ενοικιαζόμενο, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρεξέκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.


Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή, που εικάζεται ότι είναι Ελληνίδα και ηλικίας περίπου 22 ετών, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, ενώ κάποιοι στο νησί δεν αποκλείουν και την περίπτωση της αυτοκτονίας, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της. Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις