ΑΙΓΙΟ. Ο Παναγιώτης Ξηρός με καταγωγή από την Αιγιαλεία είναι ο άτυχος 22χρονος που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες Τετάρτη (01-09-2021), στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας Κορινθίας, όταν δοκίμαζε μια μηχανή για να την αγοράσει.

Όπως γράφει το loutraki365.gr, o 22χρονος βρέθηκε στη Περαχώρα από το Αίγιο, προκειμένου να αγοράσει τη μηχανή από τον ιδιοκτήτη της. Στη συνέχεια, κατευθυνόμενος προς τον Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου για να πάρει τα απαιτούμενα έγγραφα για τη μεταβίβαση, έχασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο της μηχανής του σε μια στροφή, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με αποτέλεσμα να πέσει από γκρεμό ύψους 30 μέτρων και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 άνδρες, περιπολικά του Α.Τ Λουτρακίου και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει το filodimos.gr o Παναγιώτης Ξηρός κατοικούσε με την οικογενειά του στην Άκολη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία, καθώς εργαζόταν επί σειρά ετών στο καφέ "Μπρίκι" της οδού Σολωμού ως διανομέας και ήταν γνωστός για την ευγένειά του. Το κατάστημα έκλεισε λόγω πένθους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις